Cégünkről

Rólunk.

A Glenisys Kft. bemutatása


A Glenisys Szoftver- és Rendszerfejlesztő Kft. egy 1999-ben alapított, magyar tulajdonban lévő vállalkozás. A Jura cégcsoport tagjaként hamisítás ellen védett nyomtatványok (bankjegyek, értékpapírok, okmányok) előállítását szolgáló speciális nyomdai előkészítő rendszerek fejlesztését végzi az úgynevezett „high-security“ piac számára.


A vállalat termékei lefedik a teljes nyomdai előkészítést a biztonsági nyomtatás területén.

A világszerte sikeres GS Security Design Software csomagok segítségével lehetővé vált a bankjegyek és egyéb nyomtatványok metszetmélynyomtatással készülő valamennyi grafikai elemének digitális úton történő előállítása. Az intaglió nyomólemezeket készítő lézeres Direct Laser Engraving (DLE®) berendezést a Jura az osztrák pénzjegynyomdával (OeBS) közösen fejlesztette ki és kizárólagos joggal értékesíti a világpiacon.


A legmodernebb technológiát képviselve a Glenisys legújabb fejlesztése a GS Plate QC minőségellenőrző rendszer az értékpapír-tervezés digitális anyagainak, valamint intaglió, szárazoffszet- és nedvesoffszet-nyomólemezeinek nyomtatás előtti állapotvizsgálatára.


A Glenisys valamennyi termékét maga installálja és oktatja a felhasználónál. Az átadást követően a garanciális időn túl is támogatja a vevőt akár elektronikus úton, akár helyszíni segítségnyújtással a világ minden táján. A cég a Jura csoport tagjaként rendszeresen megjelenik és szakemberei előadásokat tartanak az értékpapír-nyomtatással foglalkozó kiállításokon, konferenciákon. A cégcsoport termékeit jelenleg a világ több mint 50 országában alkalmazzák.